Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.
Jag förstår!
Tjänst

"Vår ambition är att det ska vara lätt att göra rätt"

Vårt koncept vilar på forskning där vi med hjälp av vårt egna forskningsråd kontinuerligt säkerställer att vi levererar högsta kvalité till våra kunder.
Vår verktyg säkerställer att ni som arbetsgivare lever upp till Arbetsmiljöverkets föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö.
Vårt digitala verktyg är utvecklat för att skapa de bästa förutsättningarna för er att självständigt kunna arbeta strategiskt med välmående oavsett utgångspunkt.

De tre byggstenarna

Välmående är så mycket mer än fysisk aktivitet och det har vi ändrat på! För att skapa välmående individer krävs stresskompetens, självinsikt, rörelseglädje, engagemang och motivation.

Så går det till

1. Undersökning

Varje medarbetare får genom vår digitala plattform var 6:e månad svara på frågor kopplat till individens välmående. Frågorna är varsamt framtagna av experter för att vara relevanta, lättbegripliga och tydliga. För att minimera risken för bias är undersökningen konstruerad så att det inte ska vara uppenbart vilka frågor som hör till vilket område. Undersökningen är anonym vilket innebär att datan aldrig kommer användas på ett sätt där anonymiteten äventyras.

Digitalt
Individuellt
Anonymt
Lätt
Snabb
Med våra kvalitativa frågor får både medarbetarna och verksamheten snabbt en pålitlig helhetsbild över välmåendet.
Josefine Sandahl, grundare dear change

2. Analys

Utifrån undersökningen erhåller medarbetaren och organisationen sin unika välbefinnandeprofil. Detta skapar en nulägesanalys och helhetsbild för både individ och företag.

Rapport
Analyser
Genom konkreta råd blir det lätt att göra rätt.
Josefin Sandahl, VD & Grundare

3. Rekommendation

Som er strategiska partner säkerställer vi att varje medarbetare får möjlighet att utvecklas utifrån den plats individen befinner sig. Detta gäller även för er som företag där vi belyser lämpliga åtgärder för att skapa ökat välmående och på sikt även direkt lönsamhet.

Möjligheter
Anställda
Organisation
Förändring - Förbättring
Med konkreta råd är det lätt att göra rätt.
Jonas Vikentorp, chef Sigma Embedded Engineering

4. Program

Vårt program är unikt framtaget utav våra experter för att bygga starka individer som utnyttjar sin fulla potential. Med välbefinnandeprofilen som utgångspunkt erhåller medarbetarna sitt unika program från vilken plats de kan börja växa. Detta genom digitala föreläsningar, övningsuppgifter och reflektioner. Utöver det personliga programmet får medarbetarna tillgång till Rådgivning och ett Bibliotek som innehåller värdefulla verktyg och hjälpmedel för att lyckas på sin resa mot ett bättre välbefinnande såsom lunchträning tillsammans med kollegorna.

Livesändningar
Tillväxt
Personlig utveckling
Inspiration
Självledarskap
Självinsikt
Efter bara några minuter läsning såg vi flera tecken på att det gamla friskvårds konceptet inte lönar sig. Tack dear change!
Josefin Sandahl, VD & Grundare

5. Välmåendeanalys

Varje halvår genomför vi en välmåendeanalys för att möjliggöra ert strategiska arbete inom hälso- och arbetsmiljöfrågor. Analysen gör mjuka värden hårda genom att synliggöra konsekvenser och möjliggöra jämförelse av utvecklingen över tid. Välmåendeanalysen i sin helhet innefattar kartläggning, nyckeltal och strategiska rekommendationer.

Resultat
Utveckling
Investering
The team were an integral part of our development phase and knocked it out of the park.
Josefin Sandahl, VD & Grundare
Plattform

Ert digitala verktyg

I verktyget får både medarbetarna och organisationen de bästa förutsättningarna för att må så bra som möjligt. Välmående är en färskvara. Det handlar om både fysiskt och psykisk hälsa där vi arbetar forskningsbaserat för att ge er metoder som fungerar och har effekt över tid.
FAQ

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring vår produkt.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om hur verktyget skapar de bästa förutsättningarna för era medarbetare?!

BOKA DEMO
ELLER KONTAKTA OSS PÅ INFO@DEARCHANGE.SE‬