Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.
Jag förstår!
Tjänst

Vår vision är att skapa ett hållbart arbetsklimat som inkluderar alla.

Våra koncept vilar på mänskliga värden och mänsklighet då det är vår övertygelse att det är så vi skapar ett arbetsklimat som plockar fram individens fulla potential.
Tillsammans med experter har vi tagit fram en långsiktig och hållbar lösning som grundar sig i forskning och ett starkt självledarskap.
Vi har digitaliserat det som ska digitaliseras men när det kommer till att förflytta individer i tanken och förändra grundläggande attityder och beteenden är vi övertygade om att inget kan ersätta det som sker i kraften ur det mänskliga mötet.

De tre byggstenarna

Vårt arbete med att skapa välmående grundar sig i de tre byggstenarna Life movement, Creative inspiration och Stress smart. Genom dessa utvecklar, stöttar och engagerar vi individen till ett hållbart och lustfyllt sätt att verka och må bra.

Så går det till

1. Undersökning

Varje medarbetare får genom vår digitala plattform var 6:e månad svara på frågor kopplat till individens välmående. Frågorna är varsamt framtagna av experter för att vara relevanta, lättbegripliga och tydliga. För att minimera risken för bias är undersökningen konstruerad så att det inte ska vara uppenbart vilka frågor som hör till vilket område. Undersökningen är anonym vilket innebär att datan aldrig kommer användas på ett sätt där anonymiteten äventyras.

Digitalt
Individuellt
Anonymt
Lätt
Snabb
Med våra kvalitativa frågor får medarbetarna snabbt en pålitlig helhetsbild över sitt mående.
Josefine Sandahl, VD & Grundare

2. Analys

Utifrån undersökningen erhåller medarbetaren sin unika välbefinnandeprofil. För företagen genereras en välbefinnandeprofil för hela verksamheten. Med möjlighet till fördjupning enligt överenskommelse.

Rapport
Analyser
Genom konkreta råd blir det lätt att göra rätt.
Josefin Sandahl, VD & Grundare

3. Rekommendation

Som er strategiska partner säkerställer vi att varje medarbetare får möjlighet att utvecklas utifrån den plats hon eller han befinner sig. Detta gäller även för er som företag där vi belyser lämpliga åtgärder för att skapa ökat välmående och på sikt även direkt lönsamhet.

Möjligheter
Anställda
Organisation
Förändring - Förbättring
Med konkreta råd blir det lätt att göra rätt.
Josefine Sandahl, VD & Grundare

4. Sammankomster

Våra koncept är unikt framtagna utav våra experter för att bygga starka individer som utnyttjar sin fulla potential. Med välbefinnandeprofilen som utgångspunkt får medarbetarna själva välja från vilken plats de vill börja växa. Koncepten bygger på fysiska sammankomster och vilar i tre områden, Stress smart, Life movement och Creative inspiration där vi även kompletterar med digitala föreläsningar, övningar och inspiration som stöd.

Stress smart
Life movement
Creative inspiration
Möjligheter
Självledarskap
Aktivitet
Efter bara några minuter läsning såg vi flera tecken på att det gamla friskvårds konceptet inte lönar sig. Tack dear change!
Josefin Sandahl, VD & Grundare

5. Hälsobokslut

Varje år genomför vi hälsobokslut för att möjliggöra ert strategiska arbete inom hälsa- och arbetsmiljöfrågor. Hälsobokslutet gör mjuka värden hårda genom att synliggöra ekonomiska konsekvenser och möjliggöra jämförelse av utvecklingen över tid. Hälsobokslutet i sin helhet innefattar kartläggning, nyckeltal och hälsoberättelse med strategiska rekommendationer.

Resultat
Utveckling
Strategi = Ekonomi
The team were an integral part of our development phase and knocked it out of the park.
Josefin Sandahl, VD & Grundare
Plattform

Vår digitala plattform.

På vår digitala plattform får medarbetarna ta del av sina resultat och välbefinnandeprofil med rekommendationer och konkreta råd. Här finns också stöttning för att hjälpa deltagarna i sin utveckling i form av inspiration, föreläsningar och övningar att arbete med på egen hand. Som beställare får ni på plattformen tillgång till era övergripande välbefinnandeprofiler och analyser.
FAQ

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring vår produkt.

Kontakta oss idag

Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för era medarbetare.

Maila
eller ring oss 076 568 76 07‬