mina tjänster

"Let´s change the game"

maila mig
Föreläsare
Med kraft och vilja kan allt förändras. Med massor utav värme, en nypa klokskap och med en drös utav konkreta exempel delar jag med mig utav mina erfarenheter från arbetslivet och mänskligheten. Lyssna, reflekter, utvärder och agera. Jag passar som både inspirationstalare och seminarier.

Just nu finns föreläsningen #itstimeforagamechange som uppmuntrar till att agera för att tillsammans skapa ett arbetsklimat där mänsklighet och lönsamhet går hand i hand.  
FÖRETAGSRÅDGIVNING
Har ni ett problem som ständigt återkommer, behöver ni ett bollplank, står ni inför en expansion, behöver ni hjälp med lönsamheten, saknas den genuina företagskulturen eller behöver ni hjälp att se vägen framåt? Jag erbjuder engagerad och proaktiv företagsrådgivning som kan hjälpa er att komma vidare och tillsammans skapa nya framgångar.
STYRELSEARBETE
Behöver ni nytt blod in i er styrelse. Min yrkeserfarenhet och engagemang kan då bidra med mycket. Är ni en start-up eller i en expansionsfas är mina entreprenöriella kunskaper tillsammans med hjärta för värderingar en extra tillgång.
CHEFSUTBILDNING
Det är cheferna som sätter kulturen då de  ytterst representerar företagets ansiktet utåt och inåt. dear changes chefsutbildning arbetar med kärnorna i ledarskapet. Ledarskap handlar inte om titeln chef. Ledarskap handlar om att leva företagets värderingar, tydlighet och att förvalta medarbetarnas fulla potential. dear changes chefsutbildning skapar ökad tillväxt och lönsamhet genom att  ge verktygen för att utöva  morgondagens ledarskap utifrån en enad och trygg plattform.
MANAGEMENTKONSULT
Behöver ni någon som tar över skutan ett tag eller kanske bara ny input och energi under en period? Jag har gedigen erfarenhet som kan berika ditt företag och ett driv och personlighet som kan förändra.
Det gäller inte bara att se vad som behöver göras utan någon måste göra det, den någon har ofta varit jag.
Mentor
Känner du att du vill ta nästa kliv i karriären? Är du redo för att flyga? Då har du kommit rätt! Tillsammans med mig analyserar vi er aktuella situation för att sedan lägga krutet på framtiden! Jag hjälper dig att se din fulla potential och ta vara på den energi och drivkraft som finns inom dig. Låt mig bli den där vapendragaren du alltid saknat!
dear change.
Uppnår ökad lönsamhet genom att skapa företagskulturer med sunda & starka värderingar.
Kom igång idag!